Paardrijden, zwemmen, lezen: reistips voor Duitsland

Moord en doodslag in Bremen? Gelukkig alleen in de verbeelding: de Hanzestad organiseert opnieuw een misdaadfestival, hebben 20 auteurs aangekondigd. Verdere reistips uit Duitsland draaien rond snelle boten en snelle auto's.

Moord en doodslag in Bremen? Gelukkig alleen in de verbeelding: de Hanzestad organiseert opnieuw een misdaadfestival, hebben 20 auteurs aangekondigd. Verdere reistips uit Duitsland draaien rond snelle boten en snelle auto's.Berlin Music Week gaat voor de derde keerIn Berlijn zijn er popmuziekfans van de 5e tot de 9e. September tal van concerten. Een week lang staat de stad voor de derde keer in het teken van de Berlin Music Week. Een deel van de muzikale week zal de Berlin Festival op 7 september en 8, die ontspringt in de hangars van het voormalige vliegveld Tempelhof.groottes van paardensport op de Chiemsee Horse FestivalDe Chiemsee Horse Festival Gut Ising lokt met 350 rijders uit 22 landen naar Chieming. Van 30 augustus tot 2 september loopt in het Opper-Beierse dorp aan de Chiemsee internationale springende concurrentie. Dan vindt het nationale dressuurtoernooi plaats van 6 tot 9. September, deelt het landgoed Ising. De afmetingen van de paardensport bereiden met 450 paarden aan de volgende Europese kampioenschappen voor. In aanvulling op de toernooien, kunnen bezoekers een programma verwachten met een productie van München fast food theater en een tuin en lifestyle tentoonstelling (www. chiemseepferdefestival. de)Bremen duistere kanten. Krimifestival begint


van 11-21 september is alles over in Bremen tot moord en doodslag. Lezingen, theater, poetry slam en lezingen zijn niet alleen voor hobby commissarissen. Rond 20 nationale en internationale misdaad schrijvers hebben zich bekend gemaakt. Het VVV-kantoor heeft op 14 en 21 september gidsen voor "Bremen somber Pages".Saalburg gericht Hovercraft Kampioenschappen vangrootste dam van Duitsland is de locatie voor de Hovercraft Kampioenschappen 2012 . van 12 tot 16 september 2012, de wereldwijde elite ontmoeten elkaar in het Thüringer stadhuis kasteel op de Bleilochtalsperre. In de hoogste klasse, de Formule 1, de piloten te bereiken met hun race-auto's met een snelheid van 185 kilometer per uur. De hovercraft snelheid in vier seconden van 0 naar 100 kilometer per uur, rijden als een auto en drijven als een vliegtuig over het water.Fiery racer in Völklingen"Mythos Ferrari" is de titel een nieuwe tentoonstelling in de wereld cultureel erfgoed Site. Van 22 september - 20 januari 2013 50 werken van Günther Raupp kan worden gezien. Al bijna 30 jaar Raupp fotografeerde de officiële Ferrari kalender. De foto's zijn uit de periode 1984 tot 2012. Ook getoond zijn originele Ferrari's.Bad Elster toont de nieuwe wereldVan 8 september tot 3 oktober nodigt Bad Elster u uit onder de titel "Discoveries América" ​​op de 12e Chursächsische Festspiele. Bernstein, Gershwin en Dvorák staan ​​op het programma bij het openingsconcert van het Carlsbad Symfonieorkest samen met de Chursächsische Philharmonie op 8 september. Parallel aan het festival toont de Kunst-Wandelhalle een retrospectief van Amerikaanse kunstenaars. The Royal Spa House presenteert de tentoonstelling "Paper Worlds".

Mogelijk gemaakt door Blogger.