Snacks en beenruimte - nieuws uit de luchtvaartindustrie

American Airlines controleert tegen de trend van de luchtvaartmaatschappijen om geld voor service te eisen - met de Premium Economy Class is de balans tussen comfort en spaarzaamheid om te slagen. Bij United retourneer je echter de gratis snacks terug. america American Airlines wil een nieuwe reisklasse introduceren: de "Premium Economy Class".

American Airlines introduceert Premium Economy aan het einde van 2016American Airlines introduceert Premium Economy op internationale vluchten. In de klasse tussen Business Class en Economy moeten passagiers profiteren van, onder andere, meer beenruimte en bredere stoelen, aldus de luchtvaartmaatschappij. Als u dit tarief boekt, kunt u ook gratis twee stuks bagage meenemen. Het plan is om de Premium Economy geleidelijk vanaf het einde van 2016 te introduceren, met als eerste de Boeing 787-9 uitgerust met de nieuwe klasse, zei de luchtvaartmaatschappij.Postbus als feeder voor Lufthansa-vluchten vanuit München

Postbus zal in de toekomst klanten van Lufthansa uit zeven Beierse en drie Oostenrijkse steden naar München Airport en terugbrengen. Verbindingen zijn nu beschikbaar met Augsburg, Passau, Regensburg, Neurenberg, Bamberg en Ulm. Op 12 februari 2016 zullen Rosenheim / Raubling en Salzburg, Innsbruck en Wörgl in Oostenrijk worden toegevoegd. De instapkaart van Lufthansa kan 23 uur voor vertrek thuis worden aangemaakt en wordt ook beschouwd als een busticket. De vluchtboeking is al vanaf het vertrekpunt, dus over Ulm-New York, legt de luchtvaartmaatschappij uit. Als een bus ongepland is, boekt Lufthansa automatisch klanten voor de volgende vlucht.


United biedt wederom gratis Economy-snacks aan


United Airlines biedt wederom gratis Economy Class-snacks aan op de volgende vluchten intra-Amerikaanse verbindingen en vluchten naar Latijns-Amerika. Het aanbod is opnieuw geldig vanaf februari 2016, de luchtvaartmaatschappij aangekondigd. Vooral Duitse reizigers zullen profiteren van het feit dat ze reizen met de pendelverbindingen van de Verenigde Staten met United.


Air Berlin is van plan haar volledige vloot uit te rusten met 3G-internet.Air Berlin zal haar klanten in staat stellen Toekomstig surfen aan boord met een 3G-verbinding. De hele vloot moet worden omgezet naar deze norm, kondigde de luchtvaartmaatschappij aan. Dus de passagiers in de lucht met hun mobiele apparaten met de 3G-service in dezelfde kwaliteit als op de grond om te kunnen surfen. Om dit te doen, maken ze verbinding met het mobiele netwerk aan boord. De kosten van de provider staan ​​dan in het maandoverzicht. Oproepen aan boord zijn echter nog steeds niet toegestaan, zegt Air Berlin.Meer transferverbindingen met Oman Air naar IndiaMet Oman Air kunnen Duitse reizigers nu vaker via Muscat naar India vliegen. De frequenties van de Omani hoofdstad naar verschillende Indiase metropolen werden verhoogd. GoGa verlaat Muscat nu dagelijks, zei Oman Air. Twee dagelijkse vluchten beginnen nu naar Bangalore en Kochi. Meer vluchten per week zijn ook beschikbaar voor Jaipur en Lucknow. Vanuit Duitsland vakantiegangers uit Frankfurt en München met Oman Air kunt vliegen naar India via Muscat.Qatar Airways verbindt Doha naar Ras al KhaimahThe Gulf luchtvaartmaatschappij Qatar Airways creëert een nieuwe verbinding tussen de Doha en het emiraat Ras Al Khaimah op. Van 2 februari zullen er vier wekelijkse vluchten, de luchtvaartmaatschappij gezegd. De vluchten gaan op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.persbericht

Mogelijk gemaakt door Blogger.