Op maat gemaakt in Las Vegas: reistips van over de hele wereld

Het echte Oktoberfest is in München - maar veel Amerikaanse steden emuleren het origineel. Ironisch genoeg viert de schril gokkende stad Las Vegas vanaf oktober zelfs een heel jaar. Deze en andere reistips van over de hele wereld in één oogopslag.

De echte Oktoberfest in München - maar veel Amerikaanse steden emuleren het origineel. Ironisch genoeg viert de schril gokkende stad Las Vegas vanaf oktober zelfs een heel jaar. Deze en andere tips voor reizen uit de hele wereld in een oogopslag.Gotland in de Middeleeuwen ervaringridders en jongleurs verwachte bezoekers van 7 tot 14. Augustus op Gotland. Vervolgens wordt een middeleeuws festival gevierd op het Zweedse eiland in de Oostzee. Er zijn toernooien, theaters en een grote markt. De meeste evenementen zijn gepland in de voormalige Hanzestad Visby.Wandelroutes voor vakantiegangers op het Deense plattelandToeristen in Denemarken kunnen nu gratis routekaarten in het Duits vinden op internet. Beschrijvingen en kaarten van 39 routes kunnen worden gedownload van de website van de Deense bos - en natuurbeheerder. Ze kunnen worden gebruikt als de duinen van Sydthy kan de Agger-Bulbjerg-weg langs de westkust of het Noordzee-eiland van Romo te verkennen.Opknoping Lake uitgeroepen tot natuurmonumentDe Opknoping Lake in de staat Colorado is uitgeroepen tot een bijzonder gevoelige natuurlijke monument. Het meer ligt in het White River National Forest en is alleen toegankelijk via een 1,5 kilometer lange parcours. nieuwe promenades en het bekijken van platforms werden gebouwd op de oevers, de natuur filmmakers en fotografen ontworpen om bijzonder goede opname faciliteiten te bieden. In de VS zijn er 591 dergelijke natuurlijke monumenten, waarvan 13 in Colorado (www. colorado. com of 0221/23 36.407).De werken van Gustav Klimt in WenenHet Museum van Wenen Belvedere zal worden getoond van 25 oktober schilderijen van Gustav Klimt, samen met werken van de architect Josef Hoffmann. De tentoonstelling "Gustav Klimt / Josef Hoffmann. Pioniers van het modernisme" is de start van een aantal bijzondere tentoonstellingen aan de 150e geboortedag van Gustav Klimt 14 juli 2012 markeren, de Weense VVV informeert. Tot de 4e In de Belvedere is onder meer het ontwerp van Josef Hoffmann voor de tombe van Klimt in maart 2012 te zien. Het werd nooit uitgevoerd maar is bewaard gebleven.Las Vegas viert het bier een jaar lang


"O'zapft is" - zo zou het op 13 oktober in Las Vegas moeten worden genoemd Daar wordt gedurende een jaar het bier gevierd in de stijl van het Oktoberfest. Het bierfestival is altijd open van donderdag tot zaterdag tussen 12.00 en 23.00 uur. Bezoekers kunnen 500 bieren van over de hele wereld en 100 brouwerijen leren kennen. Om te voorkomen dat dingen te vol raken, zijn er slechts 5000 kaarten per dag.Herdenking van het branden van heks in NoorwegenEen nieuw gedenkteken in Vardø, Noorwegen, herinnert bezoekers aan het verbranden van heks uit de 17e eeuw. Het object werd ontworpen door een Zwitserse architect en een Franse kunstenaar en het werd opgericht ter herdenking van 91 mensen die zijn verbrand als heksen in het noorden van Noorwegen. Een tekstboek is opgedragen aan de slachtoffers van de heksenprocessen in een museumgebouw dat alleen verlicht wordt door 91 bollen en 91 kleine ramen. Het nieuwe monument maakt ook deel uit van de 154 kilometer lange "Noorse nationale toeristische route Varanger", die langs de kust loopt.

Mogelijk gemaakt door Blogger.