Zinnowitz - de zonnigste plaats van Duitsland

De zon komt op in het oosten. Maar het lijkt ook het meest populair in het noordoosten van Duitsland. Hoewel het niet voor elk jaar geldt, maar met het oog op de langetermijngemiddelden: De zonnigste plaats in de Republiek is Zinnowitz op het eiland Usedom. expedition in die tiefe: mit der tauchglocke an der seebrücke in zinnowitz können touristen die ostsee von unten erkunden. (bild: krieger/dpa/tmn) Expeditie in de diepte: met de duikklok op de pier in Zinnowitz kunnen toeristen de Oostzee van onderaf verkennen. (Afbeelding: Krieger / dpa / tmn)

De zon komt op in het oosten. Maar het lijkt ook het meest populair in het noordoosten van Duitsland. Hoewel het niet van toepassing op elk jaar, maar met het oog op de lange termijn gemiddelden: De zonnigste plaats van de Republiek is Zinnowitz op UsedomVroeg in de ochtend naar voren gekomen dat ze als glutroter vuurbal van de Baltische Zee in de avond zakt door het. bossen en weiden van Usedom. De zon is de meest loyale frequente gast op een na grootste eiland van Duitsland. 1917,5 uur lijkt het op de lange termijn gemiddeld per jaar op Usedom. Dit record is gemeten meer dan 30 jaar in Zinnowitz in het noordwesten van Usedom de Duitse Weather Service."Boven de koude Oostzee, zijn er veel minder zwellende wolken dan over het verhitte land", zegt een van de strandwachten op het strand in Zinnowitz. Bovendien zouden de diepe sporen van de Atlantische Oceaan alleen verzwakt zijn ten opzichte van Usedom. Het naburige eiland van Rügen scoort met andere superlatieven: elf gecertificeerde wellnesshotels zijn het record van Europa. Het strand is ook geweldig: 42 kilometer lang en tot 70 meter breed, het schittert in het zonlicht zoals op een eiland van de Malediven waarop honderden strandstoelen de weg zijn kwijtgeraakt.Steeds meer komen echter niet alleen naar Zinnowitz om te zwemmen, waar zeilers en surfers hun sporen achterlaten en vakantiegangers jagen op de "Adler-schepen" van Seebad naar Seebad. Anderen trappen hun fiets over de promenade aan het water en verdwijnen aan het eind van het dorp in de weilanden en bossen. Het fietsnetwerk van het eiland is 150 kilometer lang. Een van de mooiste fietstochten is de "Feininger Rad-Tour", die meer dan 80 motieven passeert die zijn vereeuwigd door de Duits-Amerikaanse schilder Lyonel Feininger op Usedom.Omdat Kaiser Wilhelm II. Bansin, Heringsdorf en Ahlbeck noemen zichzelf 'keizerlijke baden'. Het mooiste is Ahlbeck aan de grens met de Poolse Świnoujście. Hier zijn vele prachtige badvilla's, de oudste pier in Duitsland en de "Ahlbecker Hof". In het romantische hotel direct aan de pier is nog steeds een beetje de flair van de grote oude tijden.


Zinnowitz is meer nuchter. Daar hou je van vissandwiches en gerookte vis. Op de pier staan ​​toeristen rond de duikcapsule, waar je op de bodem van de Oostzee kunt duiken. Sommige strandlopers steken hun neus in de licht zoute bries, anderen zoeken het strand op naar amberknotsen die de Oostzee keer op keer uitspugen. Net als barnsteen gloeien de villa's, geschilderd in rijke nuances van oker, nu in het avondlicht en gluren ze uit het bos achter de Zinnowitzer Uferpromenade. De zonden van het gebouw uit het DDR-tijdperk zijn beperkt.Alleen met spierkracht zijn de wandelaars onderweg op het 400 kilometer lange netwerk van paden. De mooiste paden leiden langs de kust en in het binnenland van het eiland rond het Achterwasser, zoals het grote meer in het binnenland van het eiland wordt genoemd. Er is ook het grootste golfresort op het eiland. Hoog boven de geest van de golfer staan ​​zeearenden - meer dan waar ook in Duitsland.Service:Usedom Tourismus, telefoon: 038378/47 71 10, internet: www. usedom. de

Mogelijk gemaakt door Blogger.