Apple wordt gehinderd door Samsung

Een Apple-manager laten interviewen is een moeilijke taak. Het bedrijf is geheim. Voor de verwachte presentatie van Samsung's nieuwe vlaggenschip smartphone Galaxy S4 lijkt Apple echter in een noodtoestand te verkeren. appl Apple raakt verzand door Samsung's nieuwe vlaggenschip Galaxy S4-smartphone.

Een Apple-manager laten interviewen is een moeilijke taak. Het bedrijf is geheim. Voor de verwachte presentatie van Samsung's nieuwe vlaggenschip smartphone Galaxy S4 lijkt Apple echter in een noodtoestand te verkeren.Kort voor de aanstaande lancering van het nieuwe topmodel, de marketing van Apple chief Phil Schiller zei in een aantal grote Amerikaanse media. Hij prijst zijn eigen iPhone en viel de concurrentie. De verhuizing verrast want normaal gesproken de California elektronicabedrijf staat bekend om zijn geheimzinnigheid."Onze producten zijn innovatief en klant koopt," Schiller vertelde de financiële persbureau Bloomberg. Het zou vier keer zoveel gebruikers van Android-smartphones naar de iPhone schakelen als andersom, legde hij uit. De Apple-smartphone biedt gebruikers een betere ervaring dan apparaten met het Google-besturingssysteem, zei Schiller parallel in de "Wall Street Journal". Voor Android-apparaten moeten gebruikers zich aanmelden bij verschillende services, terwijl de iPhone uit één bron komt, aldus Schiller.

Hiermee richt Apple zich indirect op Samsung. Wanneer de Zuid-Koreaanse fabrikant zoals verwacht zijn nieuwe Galaxy S4 op vrijdagavond onthult, zal het Android-software draaien. De smartphone wordt beschouwd als nog voor de release ervan als de meest gemene rivaal van Apple's iPhone 5. Volgens onbevestigde rapporten is deze groter dan de iPhone met een scherm van 5 inch en heeft deze ook een camera met een hogere resolutie met 13 megapixels. Het huidige topmodel van Apple komt in 4-inch en 8-megapixel.Samsung is al de grootste smartphone-maker ter wereld. Maar Apple is nog steeds de leider in dure topapparaten en dus zeer winstgevend. Volgens gegevens van marktonderzoeksbureau Strategy Analytics, de iPhone 5 in het laatste kwartaal verkocht bijna twee keer zo goed als de huidige Samsung vlaggenschip Galaxy S3. Samsung's hoop is nu dat het tij keert met de S4. Om tot een counteraanval van Apple het zal duren. Ten slotte is de Californiërs hadden hun nieuwe smartphones op een regelmatige basis in de herfst op de markt gebrachtAndroid-smartphones werden vaak verspreid als "gratis vervanging" voor eenvoudige telefoons geplaagd Apple Manager Schiller in "Wall Street Journal". Android-fabrikanten hebben smartphones met grote schermen gebouwd, zodat ze sterkere batterijen kunnen bouwen voor een langere levensduur van de batterij, zoals de iPhone 5, beweerde hij. Hij had al Android genomen vorige week op de korrel, toen hij op een rapport van deskundigen op Twitter genoemd dan ook gericht zijn de meeste schadelijke programma's voor mobiele apparaten op AndroidSamsung is opgegroeid op het Android-golf. Om elke derde smartphone komt van de Zuid-Koreanen. De gratis besturingssysteem ontwikkeld door Google is de duidelijke leider in smartphones. Ten slotte werd uitgevoerd op ongeveer 70 procent van externe computer telefoons. Het iOS-systeem van de iPhones van Apple is bijna 20 procent stabiel in de markt. Blackberry en Windows Phone van Microsoft delen de rest.Schiller's push is ingesteld tegen de achtergrond van een ingekrompen aandelenprijs. De voorraad kromp van een piek van $ 705.07 tot $ 428.35 aan het einde van woensdag. Daarentegen was Samsung in staat om te winnen. Beleggers dringen er bij Apple op aan meer te betalen van zijn enorme geldstapel, die de Californische groep de afgelopen jaren heeft vergaard dankzij de forse winsten van de iPhone en iPad.

Mogelijk gemaakt door Blogger.