Formuleer claims van tablets voordat u

koopt große Big Cinema, Big Tablet: als u de Touch-Flounder primair als een mobiele projectionist wilt gebruiken, kunt u het beste een scherm van negen of tien inch gebruiken.

Schermgrootte, runtime, beheerbaarheid: dit zijn de belangrijkste problemen bij het kopen van een tablet. Omdat ze beslissen of het apparaat beter geschikt is om foto's en video's te bekijken of te lezen.Voordat een tablet wordt gekocht, moeten consumenten hun claims duidelijk aangeven op het gewenste apparaat. Omdat grote en kleine tablets verschillende voordelen hebben, rapporteert de "Computer Image" in een test van 16 Android-tablets (uitgave 24/13). Apparaten met zeven - of acht-inch beeldschermen zijn gemakkelijk vast te houden en wegen nauwelijks meer dan 300 gram. Aan de andere kant wegen de negen - en tien-inchers gemiddeld twee keer zo veel en verliezen ze handigheid; dit is wat de grote displays scoren bij het lezen van websites en het bekijken van foto's en video's.Er is echter geen verschil in speeltijd: zowel de grote als de kleine tablets hadden gemiddeld 13 uur aan uithoudingsvermogen in de test en de beste apparaten gaan zelfs tot 21 uur mee.Geef naast de grootte van de experts vóór de aankoop advies om de afhandeling te controleren. Iedereen die een tablet opneemt, zal onmiddellijk merken of de verwerking solide is, alle knoppen gemakkelijk toegankelijk zijn en of er geen scherpe randen of knoppen zijn. In de test worden ook bij sommige apparaten laadpluggen geladen die vliegen, zelfs met een lage kabel van de aansluiting, voedingen met aanzienlijke elektrische defecten en touchscreens die langzaam en onnauwkeurig reageren.


Het is ook belangrijk dat de schermen dichter bij nemen. 7 van de 16 geteste apparaten vertekenden de kleur, vooral als je veel films kijkt, moet de resolutie minimaal 1280 x 800 pixels (HD) zijn, maar beter 1920 x 1200 pixels (Full-HD) of meer, voor grote tablets. dus de experts. Omdat een hogere pixeldichtheid zorgt voor een scherper beeld. Voor de kleine tablets kun je genieten van films met HD-resolutie.Wie onder alle omstandigheden een draadloze verbinding van hoge kwaliteit met zijn tablet wil kunnen bouwen, moet erop letten dat de ingebouwde radiomodule niet alleen in de 2.4-maar ook in het probleemloze 5-Gigahertz-bereik kan vonken. Het kan ook een vervelende verrassing zijn wanneer het ingebouwde geheugen vol is en de gebruiker pas daarna beseft dat er geen SD-kaartsleuf is voor uitbreiding., Moet de consument te jagenNiet af als dat als het gaat om processoren. Een recente dual-core CPU kan toegang krijgen tot de informatie sneller dan een oudere quad-core processor te berekenen. In ieder geval is de combinatie van het besturingssysteem, processor en grafische chips meestal belangrijker dan een snelle CPU alleen.Voor de zes geteste kleine tabletten 149-299 euro, 299 euro dure Samsung snijden Galaxy Tab 3 8,0 (SM-T310) met een score van 2,22 op de top. De tweede plaats nam de Google Nexus 7 (16 GB) met een score van 2,35 voor 229 euro voor de 189-euro Lenovo IdeaTab A3000-H (Note 2,48).de winnaar in de tien belangrijkste apparatuur tussen 179 en 589 euro, het tabblad Samsung Galaxy bedroeg 3 10,1 (GT-P5200) voor 449 euro met een score van 2,20, gevolgd door Asus Memo pad FHD10 voor 349 euro (Note 2,22) en de 589-euro Sony Xperia tablet Z 16GB LTE (Let op 2.29). Ook nog steeds met "goed" (elke noot 2.42), de Xoro pad 9719QR waren en voor 249 euro, 299 euro duurder Lenovo Yoga Tablet 10 (WLAN) beoordeeld.

Mogelijk gemaakt door Blogger.